Az Ön kosara jelenleg üres.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket

BONECO W490 Légmosó -digitális öntisztító

Márka: BONECO

Termékkód: BON-W490

Párásító és légtisztító egyben, Önműködő, öntisztító funkció, Vízszint érzékelő.
 • BONECO W490 Légmosó -digitális öntisztító
Listaár:119 990 Ft
Az Ön ára:

119 990 Ft

db.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-CS 8,00-16.15, P 8.00-15.15 között .

 

BONECO W490 Légmosó -digitális öntisztító részletes leírása

 • Érintőgombos, digitális
 • Beépített hygrosztát Időzítő
 • Tartozék ISS Ezüstrúd

Az egyik legújabb Boneco légmosó, megannyi funkcióval segíti Önt hozzá, hogy otthonában, vagy munkahelyén friss, páradús, és allergénektől, szállóportól csökkentett levegő legyen otthonában! Válassza a kényelmet és a komfortot, az egyik leginnovatívabb svájci légmosó készülékben!


Működése misztikumnak tűnhet, azonban a hatékony párásítást, és légtisztítást hosszú kutató munka, tudományos mérések, és kísérletek, műszaki tervezés előzte meg.

A speciálisan kialakított tárcsákról, természetes módon párolog el a víz.

Ismerje meg a Boneco W490 légmosó működését, ismerje meg a modern digitális kivitel kényelmét!

 1. speciális, svájci mérnökök által tervezett műanyag tárcsák forognak lassan, a műanyag házon belül, melyek biztosítják, hogy a tartályba töltött vizet felvéve, a ventilátor segítségével, könnyedén, hatásosan elpárologjon róluk a víz.
 2. a BONECO W490 légmosó automatikusan kikapcsol, ha a tartájából kifogyott a víz.
 3. a higiéniáról gondoskodik a tartozék ISS Ionizációs Ezüstrúd, mely az alsó tartályban található vizet csírátlanítja, fertőtleníti.
 4. a műanyag tárcsáknak köszönhetően, nincs cserélendő szűrőbetét, így használata hosszú távon gazdaságos, és környezetbarát
 5. A Boneco természetes módon, gondoskodik az optimális, 50 % körüli páratartalomról, ám a beépített hygrosztátnak (páraszint érzékelőnek) köszönhetően, Ön is pontosan beállíthatja a kívánt páratartalmat, ekkor a légmosó a beállításoknak megfelelően ki-, ill. bekapcsol, akkor, amikor szükséges
 6. a készülék karbantartása hetente szükséges ecettel, vagy CALC OFF vízkőoldóval. Erre a karbantartás jelző figyelmeztet, a digitális kijelzőn
 7. A W490 légmosó tisztítása, a BONECO és AIR-O-SWISS készülékek között, a legegyszerűbb, legkényelmesebb, az ÖNTISZTÍTÓ funkciónak köszönhetően. Ekkor a készülék ventilátora kikapcsol, csak a tárcsák forognak lassan. Így az alsó tartályba töltött vízkőoldó, folyamatosan éri a tisztítandó felületeket.
 8. Időzítőt lehet beállítani, mind az általános működésre, mind az öntisztító funkcióra vonatkozóan.
 9. A nagy digitális kijelző mutatja az aktuális-, a kívánt páratartalmat, és az aktuális beállításokat. A használat után elsötétül, így nem zavar az éjszakai alvásnál sem.
 10. Alvása azért is nyugodt lehet, mert a készülék működése igazán csendes
 11. A nagy, 7 literes tartályba, akár magasabb ásványi anyag tartalmú csapvizet is beletölthet, mivel a készülék nem porlaszt, nem fog fehér port kifújni

+1 megbízható, svájci tervezéssel, európai gyárban készült tartozékok, alkatrészek, az igazán megbízható működésért, hosszú élettartamért.

Ne halogassa tovább, válassza a Boneco W490 légmosó készüléket, válassza a tiszta, páradús alpesi levegőt, válassza a kényelmet, jó közérzetet, melyet a Boneco légmosó nyújt Önnek! Élvezze, hogy légutai természetes módon, megfelelő állapotban vannak, hogy allergiás tünetei enyhülhetnek, gyermeke éjszakái nyugodtabbak!

Rendelje meg most, 3 év garanciával!

 Technikai adatok:

 • Hálózati feszültség 230V / 50Hz
 • Teljesítmény 18 W
 • Párásító képesség 3-dl/h
 • Javasolt szoba méret max. 60m2, 140m3
 • Zajszint < 25 dB
 • A víz tartály: 7 l
 • Méretek 336 x 323 x 407 mm
 • Súly (üresen) 6 kg
 
 
Top