Az Ön kosara jelenleg üres.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 2 180 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 3 270 kedvezménypontot.

Airfree Iris 80 Levegősterilizáló

Márka: Airfree

Termékkód: Airfree-iris

AirFree Iris légsterilizáló készülék
  • Airfree Iris 80 Levegősterilizáló
Listaár:118 990 Ft
Pontbeszámítással:

116 810 Ft

Az Ön ára:

118 990 Ft

db.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-30-984-97-07

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

3 270

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 5 000 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-30-984-97-07 számon
Munkaidőben H-CS 8,00-16.15, P 8.00-15.15 között .

 

Airfree Iris 80 Levegősterilizáló részletes leírása

AirFree Iris légtisztító készülék technológia nem jár káros anyag kibocsátással, nem ionizál, nincs UV sugárzás, nincs ózon. Sőt, egy svédországi független laboratórium kimutatta, hogy az Airfree 26%-kal csökkenti a levegő ózontartalmát. Az ózon egészségkárosító, a Környezetvédelmi Hivatal (EPA) is megerősíti, hogy jelenléte asztmát okozhat, roncsolja a tüdő szövetét.

- Nincs szűrő, nem igényel tisztítást, így a felhasználó nem kerül érintkezésbe ártalmas anyagokkal. Ez jelentős előny az allergiások, asztmások és más légúti betegségben szenvedők számára. Az Airfree által kizárólagosan használt TSS technológia teljes mértékben elpusztít minden szerves szennyező anyagot, minden mikroorganizmust, beleértve azok káros biotoxinjait.
- Sok mikroorganizmus, mint pl. a penészgombaspórák, elpusztításuk után is veszélyesek köszönhetően az aktív biotoxinjaiknak. Éppen ezért fontos olyan légszűrő használata, mely MINDEN káros anyagot elpusztít. Az Airfree bizonyítottan elpusztítja az összes mikroorganizmus 99,99%-át.

Hatékony! Az Airfree készülékeket valós életkörülmények között tesztelték olyan mikroorganizmusokkal, mint a gombaspórák, baktériumok, vírusok és poratka-ürülék. A szabadalmaztatott TSS technológia minden mikroorganizmust elpusztít anélkül, hogy káros anyagot bocsátana ki.
- Gyors! A mikroorganizmus-szám csökkenés az Airfree készülék bekapcsolását követő 15. percben megindul.
- Csendes! Nincs semmilyen hanghatás.
- Csökkenti az allergia és az asztma tüneteit! Az Airfree elpusztítja a poratkákat, a penészgombát, gombaspórákat, és minden más szerves anyagot, mikroorganizmust, ami allergiát, asztmát és egyéb légúti betegséget okozhat.
- Gazdaságos! Az Airfree TSS technológia teljesítménye kevesebb mint 50W, és nem tartalmaz cserélendő alkatrészeket.
- Nincs szűrő vagy UV lámpa! Nincs cserélendő, a fenntartást drágító alkatrész, mint más légszűrőkben.
- Egyszerű kezelni! Helyezze egyszerűen a padlóra, és csatlakoztassa az elektromos hálózatra.
- Biztonságos! Nem kell koszos, veszélyes anyagokkal telt szűrőket cserélni. Az elektromos rendszerének biztonságát CE és TÜV igazolás tanúsítja.
- Ózon- és ion mentes! Az Airfree TSS technológia ózon- és ion mentes, nem jár káros anyag kibocsátással. Az Airfree csökkenti a levegő ózonszintjét.
- Tartós! Az Airfree felépítése egyszerű és tartós. Nem tartalmaz mozgó alkatrészt.
- Kizárólagos tisztítási technológia! Az Airfree TSS technológia kizárólag hőt használ a mikroorganizmusok elpusztításához. Nincs benne üvegszálas szűrő, triclosan-tartalmú papírszűrő, és semmilyen más káros vagy környezetkárosító anyagot tartalmazó tisztító eljárás. Az Airfree az egyetlen technológia, mely egyszerre csökkenti a levegő ózonszintjét, és elpusztítja a mikroorganizmusokat.
- Nyugtató fény! Az exkluzív Airfree anti-stressz fényforrás ideális gyermekszobákban. Használható éjszakai világítás-üzemmódban és teljesen kikapcsolt lámpával is.

Airfree Iris alkalmazása

- Lakás, irodai levéltárak, könyvtárak, múzeumok, iskolák, egyetemek, óvodák és bölcsődék, idősek otthonai, nyugdíjasházak, szállodák, üdülök, üzletek, nagyobb boltok, kórházak, klinikák, laboratóriumok, óceánjárók, hajók, élelmiszer- és gyógyszeripari üzemek.

Iris légsterilizáló beüzemelés

Javasoljuk, hogy az Airfree készüléket az első 5 napon jól szellőző helyiségben üzemelje be, hogy mint minden fűtőszálat tartalmazó elektromos készüléknél az itt keletkező esetleges kellemetlen illatok is eltávozhassanak.

Airfree Iris adatok

- Teljesítmény: 52W
- Hálózati feszültség: 220~240 V
- Szín: Matt fehér
- Méret: 265 x 215 mm
- Súly: 1,48 kg
- Javasolt maximális alapterület: 60 négyzetméter

Garancia: 2 év

 
 
Top