Az Ön kosara jelenleg üres.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 402 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 870 kedvezménypontot.

Neo-tec Ionos Légtisztító XJ 2000 - 25 M2-re

Márka: Neo-tec

Termékkód: 06.4.3158.00

Ionizálja a szoba levegőjét, mozgó alkatrész nélkül szinte hangtalanul semlegesíti a mikroorganizmusokat.

  • Neo-tec Ionos Légtisztító XJ 2000 - 25 M2-re
Listaár:12 990 Ft
Pontbeszámítással:

12 588 Ft

Az Ön ára:

12 990 Ft

db.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-30-984-97-07

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

870

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 5 000 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-30-984-97-07 számon
Munkaidőben H-CS 8,00-16.15, P 8.00-15.15 között .

 

Neo-tec Ionos Légtisztító XJ 2000 - 25 M2-re részletes leírása

Összegyűjti a port, a pollent.

Közömbösíti a kellemetlen szagokat (pl:dohányfüst)

Nincs cserére szoruló szűrő, így az üzemeltetése gazdaságos.

Gépkocsiban szivargyújtóról is működtethető.

A Neotec ionos légtisztító XJ 2000 működése:

A környezetünkben található szennyeződésekre (por, pollenek, spórák stb.) vezethető vissza nagyon sok betegség. Az allergia nem gyógyítható, csak tünetei enyhíthetők. Az egyik megoldás az allergiát kiváltó anyagokkal valló találkozás megakadályozása lehet: a légúti allergia esetén a légtisztítók jelenthetnek enyhülést. A kialakult betegségek tünetei a légutak speciális ingerlésével enyhíthetők.

A Neotec ionos légtisztító XJ 2000 működése:

1. Az optimális negatív ionszintet a készülékbe beépített 16 rozsdamentes acéltából álló rendszer biztosítja. A tiszta vidéki levegő minden cm3-je 2000 negatív ion tartalmaz. Vízesések mellett ez a szám még jóval magasabb, a negatív ion koncentráció elérheti a 100 000 negatív ion/cm-nyi mennyiséget is. A lakóhelységekben ez az érték csupán 100 negatív ion/ cm3. Az XJ-2000-es készülék használatával a szoba negatív ion szintje megközelítheti a vízesésekét, megtöltve a levegőt a friss eső tiszta illatával, megsemmisítve ezzel a kellemetlen szagokat és egészséges környezetet teremtve.

2. A negatív ionok már a 0,01 mikron nagyságú részecskéket is kiszűrik a levegőből. Ezáltal tökéletesen semlegesíteni tudják a levegőben lévő vírusokat és mikroorganizmusokat egyaránt.

3. A tudományos kutatások szerint a negatív ionok növelik a sejtek oxigén megkötő képességét. A sejtek jobb oxigén ellátása pedig fontos szerepet kap az egészség megőrzésében. Néhány évvel ezelőtt egy Nobel-díjjal kitüntetett tudós felfedezte, hogy a rákos megbetegedések kialakulásának fő oka éppen az oxigénhiány.

4. Az orosz olimpiai csapat sportolói már évek óta felhasználják a negatív ionok pozitív élettani hatását teljesítményük fokozása érdekében. Több orosz jégkorongos panaszkodott az amerikai jégkorong bajnokságban (NHL) játszó csapatoknak arról, hogy Amerikában játszva sportteljesítményük visszaesett a negatív ionok hiánya miatt.

5. Kutatók bebizonyították, hogy a negatív ionok szerepet játszanak az agy szterotonin szintjének szabályozásában. Az agyszterotonin ingertovábbító rendszere pedig összefüggésben áll az olyan pszichiátriai betegségekkel, mint pl. a depresszió, a szorongás,az antiszociális viselkedés, vagy az alkohol függőség. A negatív ion terápiát napjainkban már sikeresen alkalmazzák az időszakos alkalmazkodási rendellenesség (SAD) kezelésében.

6. Az XJ-2000-es készülék egyedülálló módon megtervezett szennyeződés gyűjtő lemezei a negatív ionokban gazdag helyiségekben magukhoz vonzzák a levegőben lévő porszemcséket, polleneket, a penészgombák spóráit, a háziállatok szagát, sőt, még a cigarettafüstöt is. A készülék ezzel megakadályozza az úgynevezett fekete fal hatású, azaz a penészesedés kialakulását. Az összegyűjtött szennyeződés a lemezek kiemelésével biztonságosan és egyszerűen eltávolítható. Az XJ-2000-es modell még azokat az elemi részecskéket is semlegesíteni tudja, amit a HEPA szűrővel működő készülékek nem képesek.

7. A HEPA szűrővel működő rendszerekhez képest az XJ-2000-es készülék csöndesen működik és igen energiatakarékos.

 
 
Top